Fast släcksystem

Världspremiär för den nya godkända systemet för fast släcklösning är den 4/6 i Nijmegen, Holland. DSPA håller i eventet tillsammans med KiWA som är ett välrenommerat certifieringsorgan som finns i hela världen. De nya möjligheterna som nu öppnar upp för bl.a mindre företag, kommuner och privatpersoner har ingen skådat förr. Helt plötsligt har alla råd att montera en fast släcklösning som t.om kan vara effektivare än de ngt dyrare som finns idag. Fr.om 7/6 har vi ockå certifierade montörer för hela Mellansverige! Fast släcksystem med DSPA, är inte farligt för människor eller djur, och har ingen miljöpåverkan! Utrymning är därför ej livsnödvändig. Upp till 30 ggr effektivare än CO2. Nyfiken? Slå gärna en signal så berättar vi mer! 08-712 52 00

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt