Fast släcksystem

Fast släcksystem får en egen konferens i veckan när det gäller det nya släckmedlet aerosol. Certifieringen mot alla standarder är klara och KIWA är på plats för att berätta hur testerna visar goda resultata. Vi landar i Düsseldorf och beger oss direkt till platsen för att ta reda på mer information om denna världsnyhet. Fast släcksystem med Labor Strauss panel BC06 är en väl beprövad panel i Sverige, dock under annat namn. Tillverkaren av släckpanelen och alla tillbehör som behövs för en komplett lösning är också medverkande för att utbilda våra montörer under tisdagen. Visst är det intressant med allt nytt på marknaden som händer inom just brandskydd, det gäller att vara uppdaterad på det senaste. Fast släcksystem som har en miljöpåverkan = 0, och är inte giftig, ej farlig för människor och djur. Det är heller inte livsnödvändigt att utrymma lokalen. Nu börjar vi prata fast släcksystem för 2000-talet! Kontakta oss!

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt