Fast släcksystem – för alla

Det behöver inte vara speciellt svårt eller dyrt att installera ett fast släcksystem. Med tanke på att man inte behöver dra några rör för att installera vårt LST-DSPA släcksystem räcker det alltså med en certifierad elektriker för att få allt inkopplat och klart. Är rummet inte större än 600kbm räcker det med den lilla släckcentralen BC06-EXT som har tillräckligt med kraft att sätta igång 16 st DSPA-enheter. Aerosol är framtidens släckmedel, om man lyssnar till tex Kiwa & SP certifieringsorgan. Peter Voshol, Kiwa NL har forskat i aerosol sedan 2001 och lovprisade det nya släckmedlet under konferensen 5/6 2012 i Nijmegen. Fast släcksystem ifrån DSPA håller i 15 år utan att behöva bytas eller provtryckas, det är inte korrosivt eller giftigt. Med AFG’s hela produktsortiment får ni ett färdigt system med allt som behövs. Brandspjäll, brandtätning, brandfog, dörrlister, detektorer, släckmedel, central, installatör etc. Med vår regionala närvaro i både södra och mellersta Sverige kan vi då hjälpa er att installera detta på ett enkelt och snabbt sätt. Vill du veta mer? Ring oss på 08-7125200. Eller läs mer om hela produktsortimentet på Flameguard.se

20120628-090856.jpg

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt