Fast släcksystem för Musikstudio

fast släcksystem för musikstudios?
Ett nytt användningsområde för släcksystem kan vara på ingång.
Med den nya tekniken för objektskydd mot brand finns det ännu fler möjligheter, då ett fast släcksystem inte är krångligt att installera. Mycket små utrymmen krävs för en istallation, och tex i musikstudios är det många maskiner som trängs på ett liten plats. Likt datahallar är studions rack fyllda med teknik och elektrisk utrustning som inte är billig och är ofta på dygnet runt. Dspa-11 serien är en mycket enkel lösning för att skydda datorrack mot brand, den är liten och kraftfull. Dspa 11-1 skyddar utrymmen mellan 1-3kbm och är inte större än en cd-skiva fast ca 2 cm tjock. Den genererar en släckgas som innehåller den effektiva aerosolen som avbryter branden kemiskt.
Med en tidig detektering är detta lika effektiv på att släcka en brand som vanligt konventionellt fast släcksystem fast utan att man behöver dra några rör eller få plats med en gastub som kräver massor av underhåll.
3 studios i Stockholmsområdet har nu denna installerad som fast släcksystem för att skydda den elektroniska utrustning som finns i lokalen. Låter fantastiskt, men denna nya släckteknik är effektiv både mot brand och din plånbok. För mer info kontakta oss på 08-712 52 00 eller info@dspa.se

20120709-091619.jpg

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt