Fast släcksystem för Garage

Fast släcksystem finns för privatmarknaden, för en säkrare miljö i hemmet. Hösten 2011 brann det i ett garage i Enköping, och brandkåren kom på plats och använde det bärbara släcksystemet DSPA-5 vilket släckte branden helt. Direkt efter kunde återställning av fastigheten att påbörjas utan att sanera efter 1000-tals liter vatten. Effektiv insats för alla och försäkringsbolag samt fastighetsägare är drabbade i mycket mindre skala än i vanliga insatser. Det finns DSPA-enheter för fast montage i dessa utrymmen, vilket skulle kunna rädda både ägodelar och fastigheter samtidigt som riskerna sänks för brandspridning till andra ytor där det finns människor.

Exempel på vart det skulle passat bra är ju denna artikel ifrån 10/7 2012:

Brand i kedjehus i Nacka
STOCKHOLM. En villabrand utbröt tidigt på tisdagsmorgonen i Ekenäs i Nacka utanför Stockholm. Efter några timmar, vid halv åtta-tiden på morgonen, kunde branden släckas. En person fördes till sjukhus på grund av chock och lättare rökskador.
Huset klarade sig utan större skador, men garaget eldhärjades svårt.
Enligt polisen startade branden i garaget, troligtvis i en bil. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har nu inletts.

Vill ni veta mer om våra fasta släcksystem så ring gärna på 08-712 52 00 eller kontakta via mail: info@dspa.se

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt