Pulversläckare eller DSPA-5?

DSPA-5

 

Vi har fått in många frågor om jämförelser mellan DSPA-5 och en vanlig 12 kg´s pulversläckare, och det är ju jättesvårt att jämföra. 2 st helt olika produkter som jobbar på helt olika sätt, vilket gör dem ännu svårare att jämföra prismässigt. Pulversläckaren låser upp en person i 30 sekunder i dörröppningen till ett eldhärjat rum, med båda händerna upptagna. Det kan fungera jättebra, eller så bedömer man att risken är för stor. Det känns också onödigt att använda en DSPA-5 i en papperskorg, eller om det brinner i duken på bordet.

Bästa sättet att jämföra är att vara lite nyfiken, när man har läst igenom produktbladet och sett filmen, och kanske kikat lite i handboken så är allt väldigt klart. Du inser då själv att det inte riktigt går att jämföra. DSPA-5 ersätter inte ngn pulversläckare, och inte tvärtom heller. se info www.flameguard.se

Kontakt

Distributör:
Flameguard Sverige
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö

tfn: 08-712 52 00
mob: 0739 40 00 90

www.flameguard.se

Återförsäljare:

Återförsäljare

Socialt